Varför komma med?

NordicHub är en plattform för finländsk klusterverksamhet och ett nordiskt nätverk för finländska kluster. Vårt mål är att föra samman och fram finländska kluster samt erbjuda kluster relevant information och nätverkningsmöjligheter både nationellt och internationellt. Klusterrepresentanter kan få nödvändiga råd genom NordicHub. Vi arrangerar även olika klusterevenemang, såsom webbinarier, utbildningar och klusterresor.

Varför lönar det sig för ert kluster att komma med i NordicHubs nätverk?

  • Ni är först med att få information om evenemang riktade till kluster, såsom webbinarier, utbildningar och resor. Genom evenemang får ni nödvändig information och möjligheter till ömsesidigt lärande samt nätverkande både nationellt och internationellt.
  • Ni får synlighet till ert kluster både nationellt och internationellt. Vi lägger till er logo på NordicHubs hemsida samt i vårt presentationsmaterial.
  • Tillsammans är vi starkare! För att främja finländsk klusterverksamhet skulle det vara viktigt att vi har vetskap om alla kluster i vårt land och att de är samlade på ett ställe. Vår målsättning är att alla finländska kluster skulle finnas i NordicHubs nätverk.
  • Det är kostnadsfritt att komma med i nätverket. Vi behöver endast er klusters logo och hemsida för synlighetens skull. Dessutom behöver vi kontaktpersonens kontaktuppgifter för kommunikation, kontaktuppgifterna publiceras inte.