Miksi mukaan?

NordicHub on alusta suomalaiselle klusteritoiminnalle ja Pohjoismainen verkosto suomalaisille klustereille. Tavoitteenamme on tuoda yhteen ja nostaa esille suomalaiset klusterit sekä tarjota klustereille tarpeellista tietoa ja verkostoitumismahdollisuuksia niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. NordicHubin kautta klusteriedustajat voivat saada tarvittavaa neuvontaa. Järjestämme myös erilaisia klusteritapahtumia, kuten webinaareja, koulutuksia ja klusterimatkoja.  

Miksi klusterinne kannattaa tulla mukaan NordicHubin verkostoon?

  • Saatte ensimmäisenä tietoa klustereille suunnatuista tapahtumista kuten webinaareista, koulutuksista ja matkoista. Tapahtumien kautta saatte tarpeellista tietoa ja vertaisoppimis- sekä verkostoitumismahdollisuuksia niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.
  • Saatte näkyvyyttä klusterillenne niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Lisäämme logonne NordicHubin verkkosivuille sekä esitysmateriaaleihin.
  • Yhdessä olemme vahvempia! Suomalaisen klusteritoiminnan edistämiseksi olisi tärkeää, että kaikki maamme klusterit olisivat tiedossa ja koottuna yhteen paikkaan. Tavoitteenamme on, että NordicHubin verkostosta löytyisi kaikki suomalaiset klusterit.
  • Verkostoon liittyminen on ilmaista. Tarvitsemme ainoastaan klusterinne logon ja verkkosivun näkyvyyttä varten. Lisäksi tarvitsemme kontaktihenkilön yhteystiedot tiedottamista varten, yhteystiedot eivät tule julkisesti näkyviin.