NordicHub webbinarium: Sauna from Finland ry – klusterin voimalla suomalaisen saunaelämyksen puolesta

13.10.2022 @ 09:00 - 10:00

Webbinariet  arrangeras på finska, men man kan ställa frågor även på svenska. Webbinariet är kostnadsfritt, men anmälan krävs för att kunna delta. Anmälningsblanketten finns nedan. 

Sauna from Finland föddes 2010 som ett resultat av en insikt om att den finländska klusterupplevelsen är en unik exportprodukt. Nuförtiden samlar den ihop aktörer som jobbar med den finländska bastuupplevelsen.

Målsättningen för klustret, som byggts upp kring fenomenet, är att främja dess medlemmars affärverksamhetsmöjligheter och öka den finländska bastuupplevelsens internationella kännedom. Jobbet görs i starkt samarbete med medlemmarna.

Även om det handlar om att främja ett nationellt fenomen, så har Sauna from Finland vuxit till ett internationellt nätverk. Idag har klustret 214 företag och experter från olika branscher, varav 40 är internationella företag, som sina medlemmar.

Hur har Sauna from Finland hamnat där man är nu?

Hur är verksamheten uppbyggd och vilka lärdomar har man tagit med sig under resan?

Vilken nytta får ett enskilt företag av klustret?

Bland annat dessa frågor behandlas i detta NordicHub webbinarium, som helt säkert ger värdefulla lärdomar åt alla som är jobbar med eller är intresserade av kluster- och innovations-/affärverksamhetsekosystem.

Program:

9:00 Välkommen till webbinariet – Lauri Laaksonen, NordicHub

9:05 Presentation av Sauna from Finland ry – verksamhetsledare Carita Harju

9:30 Företagscase: Hukka Design Oy – verkställande direktör Seppo Raijas

9:45 Frågor & Svar

10:00 Avslutning

Webbinariet arrangeras på finska och det är kostnadsfritt. Anmälan krävs för att kunna delta. Nedan hittar du anmälningsblanketten.

Utskrivbar broschyr.