NordicHub webinaari: Sauna from Finland ry – klusterin voimalla suomalaisen saunaelämyksen puolesta

13.10.2022 @ 09:00 - 10:00

Webinaari on maksuton ja se järjestetään suomeksi. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautumislomake sivun lopussa.

Sauna from Finland ry syntyi 2010 oivalluksesta, että suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen vientituote. Nykyisin se kokoaa yhteen suomalaisen saunaelämyksen parissa työtä tekevät toimijat.

Ilmiön ympärille rakennetun klusteri tavoitteena on edistää jäsentensä liiketoimintamahdollisuuksia ja lisätä suomalaisen saunaelämyksen kansainvälistä tunnettuutta. Työtä tehdään vahvassa yhteistyössä jäsenten kanssa.

Vaikka kyseessä on kansallisen ilmiön edistäminen, on Sauna from Finland kasvanut kansainväliseksi verkostoksi, jolla on jäsenenä 214 eri alan yritystä ja asiantuntijaa, joista 40 kansainvälistä yritystä.

Kuinka Sauna from Finland on päätynyt tähän pisteeseen?

Miten toiminta on rakennettu ja mitä oppeja on tarttunut matkan varrella?

Mitä hyötyä klusterista on yksittäiselle yritykselle?

Muun muassa näitä kysymyksiä käsittelemme tässä NordicHub webinaarissa, josta varmasti kaikki klustereiden ja innovaatio-/liiketoimintaverkostojen parissa toimivat sekä aiheesta kiinnostuneet saavat arvokkaita oppeja.

Ohjelma:

9:00 Tervetuloa webinaariinLauri Laaksonen, NordicHub

9:05 Sauna from Finland ry esittely toiminnanjohtaja Carita Harju

9:30 Yrityscase: Hukka Design Oy toimitusjohtaja Seppo Raijas

9:45 Kysymyksiä & Vastauksia

10:00 Tilaisuuden päätös

Webinaari järjestetään suomeksi ja se on maksuton. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Alla löydät ilmoittautumislomakkeen.

Tulostettava esite.