NordicHub webbinarium: Wood Innovation Cluster in Skellefteå & Wood City Sweden

15.03.2023 @ 10:00 - 11:30

NordicHub webbinarium: Wood Innovation Cluster in Skellefteå & Wood City Sweden – regional and national support for the wood industry in Sweden

SAVE THE DATE 15.03.2023 kl. 10:00 – 11.30

[webbinariet arrangeras på engelska, man kan ställa frågor även på svenska]

 

I detta webbinarium bekantar vi oss med Träinnovationsklustret i Skellefteå, som samlar de starkaste aktörerna som bidrar till regional tillväxt inom träindustrin under ett och samma paraply. Det är frågan om ett vägvinnande samarbete för att belysa alla möjligheter med trä. Under webbinariet får ni veta mera om hur historisk expertis, nutidens innovatörer och framtidens spetskompetens tillsammans driver omställningen till storskaligt, hållbart byggande i trä.

 

Dessutom får ni höra mera om Trästad Sverige, en ideel förening som främjar träbyggande och sprider kunskap för att öka beställarkompetensen hos både kommunala och privata beställare. Nätverket består av kommuner och regioner men även bl.a. fastighetsbolag, arkitekter, teknikkonsulter och universitet.

 

Programmet uppdateras här.

 

Evenemanget arrangeras på engelska, men man kan ställa frågor även på svenska. Evenemanget är kostnadsfritt, men anmälan krävs för att kunna delta.

Anmäl dig redan nu genom att fylla i anmälningsblanketten nedan. Kom också ihåg att sätta in datumet i din kalender!