NordicHub -webinaari: Kiihdytä kasvuun EU-rahoituksella

Ekosysteemit ja yhteistyö tulevaisuuden arvonluonnin moottoreina
2.6.2021 @9–10

 

Hakeeko yrityksesi kasvua julkisesta rahoituksesta ja kansainvälisistä kumppaneista? Tule mukaan virtuaaliseen tapahtumaamme kuulemaan Spinversen julkisen rahoituksen asiantuntijoilta, kuinka erityisesti Horisontti Eurooppa -ohjelma voi tarjota merkittäviä rahoitusmahdollisuuksia pienille ja keskisuurille yrityksille. Lisäksi kerromme, miten yhteistyötä ja kasvua voi saada myös ekosysteemien kautta. 

 

Webinaarissa esitellään pk-yrityksille sopivia julkisia rahoitusinstrumentteja ja annetaan vinkkejä niiden tuomista hyödyistä ja siitä, kuinka rahoitusta haetaan. Spinversen kokeneet rahoitusasiantuntijat auttavat asiakkaita kiihdyttämään kasvuaan ja luomaan yhteistyötä edistäviä ekosysteemejä. Asiantuntijamme ovat alansa huippuja julkisen rahoituksen tuntemuksellaan ja ovat auttaneet asiakkaita hakemaan projekteihinsa jo yli 500 miljoonaa euroa rahoitusta.

 

Ohjelma

 

Avaus – Katja Jankens, Viexpo

 

Horisontti Eurooppa – rahoitusmahdollisuudet pk-yrityksille

–Janne Kaukojärvi, Consultant, Spinverse

 

Liittyisitkö ekosysteemiin?

–Sari Kola, Senior Consultant, Spinverse

 

Esimerkkejä ekosysteemeissä toimivista pk-yrityksistä: Case CleverHealth Network ja Case LuxTurrim5G

–Markku Heino, Principal Consultant, Spinverse

 

Keskustelu ja yhteenveto

 

 

Esitysten kieli on suomi.

Kysymyksiä voi esittää myös ruotsiksi.

 

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen viimeistään 31.5.2021!

 

Tervetuloa!

 

Puhujaesittely:

 

Janne Kaukojärvellä  M.Sc. (Eng.) on yli viiden vuoden kokemus julkisesta rahoituksesta Spinversellä sekä yhteensä seitsemän vuoden kokemus konsultointialalta. Tällä hetkellä Jannen päärooli Spinversellä on auttaa innovatiivisia pk-yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään julkisen rahoituksen avulla. Tukimuotoisen rahoituksen lisäksi Janne on myös asiantuntija laina- sekä pääomatyyppisissä rahoituksissa, joita on tarjolla niin kansallisella kuin EU-tasolla.

 

 

Sari KolaD.Sc. (Tech.) on strategisti ja innovaattori, jonka erikoisosaamista ovat innovaatiojohtaminen, ekosysteemit ja niiden organisointi. Sarilla on yli 20 vuoden johtamiskokemus globaalissa toimintaympäristössä (Nokia Networks, Nokia, Elisa, KONE). Spinversen lisäksi Sari toimii tutkijana Turun kauppakorkeakoulussa, kouluttaa Hanken & SSE EE:llä ja toimii mm. FCG:n, Innovation Homen ja Futures Platformin hallituksissa. Spinversen tiimissä Sari on rakentanut erilaisia ekosysteemejä ja näin auttanut suomalaisia yrityksiä kansainväliseen kasvuun.

 

 

 

Markku Heino (D.Sc. (Tech.) on kokenut ekosysteemien ja laajojen yhteishankkeiden rakentaja ja vetäjä Spinversellä. Hän on omistautunut johtamaan innovaatioita, jotka edistävät yhteistä kehitystä selkeästi määritetyistä tarpeista kohti uutta liiketoimintaa. Markulla on yli 30 vuoden monipuolinen kokemus asiantuntija- ja johtotehtävistä teollisuudessa, tutkimuksessa ja konsultoinnissa. Hän on kerryttänyt vahvaa osaamista erityisesti materiaaliteknologioista, cleantechistä, terveysteknologioista ja digitalisaatiosta.

 

 

 

Spinverse on Pohjoismaiden johtava innovaatiokonsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja ratkomaan maailmanlaajuisia haasteita innovaatioiden avulla. Yhtiön kokeneet asiantuntijat auttavat niin suuria yhtiöitä kuin kasvuyrityksiäkin hakemaan julkista rahoitusta, löytämään yhteistyökumppaneita ja rakentamaan merkityksellisiä projekteja. Digitalisaatio ja kestävä kehitys vievät Spinversen asiakkaita kohti kasvua innovaatioiden vauhdittamana. www.spinverse.com

 

Lisätietoja:

Katja Jankens
NordicHub Manager
katja.jankens@viexpo.fi
+358 50 573 8876