Pohjois-Suomen rakennusklusterin ja Pohjoismaisen klusteriyhteistyön kehitys

13.9.2023 @ 13:00 - 14:00

Tässä NordicHub webinaarissa keskitymme Pohjois-Suomen rakennusklusterin ja alan Pohjoismaisen klusteriyhteistyön kehittämiseen.

Pohjois-Suomen rakennusklusteri ry:ssä on systemaattisesti kehitetty toimintaa niin, että jäseniä voidaan palvella entistä paremmin. Klusterissa on eri aihepiireihin liittyvät jaostot ja viimeisimpänä he ovat rekrytoineet toiminnanjohtajan.

Pohjois-Suomen rakennusklusterissa on myös panostettu alan Pohjoismaisen yhteistyön edistämiseen. Erityisesti on keskitytty Pohjois-Pohjoismaiseen yhteistyöhön yhdessä Ruotsin ja Norjan partnereiden kanssa. Tässä työssä Interreg-projektit ovat olleet avainasemassa.

Tule mukaan webinaariin kuulemaan lisää siitä, miten tätä klusteria ja klusteriyhteistyötä on käytännössä kehitetty. Lisäksi saamme kuulla Lamit Oy:n kokemuksia pohjoismaisesta yhteistyöstä. Tarjolla on varmasti tärkeitä oppeja niin klustereiden parissa toimiville kuin aihepiiristä kiinnostuneille.

 

OHJELMA

Tapahtuman avaus

– Lauri Laaksonen, NordicHub/Viexpo

Miten Pohjois-Suomen rakennusklusteria on kehitetty?

– Elina Yli-Luukko, toiminnanjohtaja, Pohjois-Suomen rakennusklusteri ry

Miten Pohjoismaista yhteistyötä rakennusteollisuudessa on edistetty?

– Tomi Makkonen, Oulun yliopisto

Yrityscase: Lamit Oy

– Ari Järvinen, toimitusjohtaja, Lamit Oy

Kysymyksiäs ja vastauksia

 

Webinaari järjestetään suomeksi ja se on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautumiset alla olevan lomakkeen kautta.

 

Lisätietoa:
Lauri Laaksonen
lauri.laaksonen@viexpo.fi
+358503306652