Eurooppalainen klusteritapahtuma Brysselissä

Euroopan tärkein vuosittainen klusteritapahtuma järjestetään tänä vuonna Brysselissä 7.–8.5.2024

European Cluster Conference 2024 on ECCP:n järjestämä ja kokoaa yhteen kaikki eurooppalaiset klusterit ja niissä toimivat asiantuntijat. Konferenssissa pääset tapaamaan klusterijohtajia Euroopan klustereista.

Konferenssin tavoitteena on nostaa keskusteluun klustereiden keskeinen rooli EU:n teollisuuden painopisteiden edistämisessä. Konferenssin ohjelmassa asiantuntijoina mukana on EU:n ja Euroopan komission edustajia, eurooppalaisten klusterien johtajia, tutkijoita ja innovaatiojohtajia.

Konferenssissa käsitellään keskeisiä aiheita – vihreää siirtymää, digitaalista siirtymää ja resilienssin kehittämistä – ja sukelletaan syvällisesti keskeisiin tekijöihin, kuten osaamiseen, rahoitukseen ja teknologiaan. Konferenssi lisää tietoisuutta klusterien, eurooppalaisen klusteriyhteistyöfoorumin, roolista ja herättää keskustelua klustereiden mahdollisista toimista EU:n sisämarkkinoiden tulevaisuuden muokkaamiseksi.

Konferenssin oheistapahtumat järjestetään 6.5. Näiden rikastuttavien foorumeiden odotetaan edistävän yhteistyötä ja yhteistä visiota eurooppalaisten klustereiden tulevaisuudesta.

 

Konferenssi kannustaa aktiivisesti klustereiden ja jäsenten välistä yhteistyötä matchmaking-tapahtuman ja muun verkostoitumisen avulla.

Matchmaking-tapahtumassa osallistujat voivat tutustua mahdollisuuksiin, joita innovaatiot, investointi, kauppa ja kumppanuus voivat tarjota.

Konferenssin teemojen mukaisesti matchmaking-tapahtumassakin keskitytään vihreään ja digitaaliseen siirtymään, ja siksi kutsumme erityisesti tekoälystä ja cleantechistä kiinnostuneita osallistujia rekisteröitymään ja löytämään uusia yhteyksiä.

 

Tapahtuma on kokonaisuudessaan ilmainen, mutta edellyttää rekisteröitymistä viimeistään 28.5.

Viexpo ja NordicHub osallistuvat konferenssiin ja tapahtumaan näytteilleasettajana.

Tämä konferenssi on tärkein eurooppalaisten klustereiden vuosittainen tapahtuma, johon on osallistuttava, jos haluaa näkyä ja verkostoitua eurooppalaisten klusteriedustajien kanssa.

Nähdään Brysselissä!

Lisätietoa:

Triinu Varblane, +358 44 332 3134, triinu.varblane@viexpo.fi